“Kjo është Shqipëria e Ramës”, fotoja që tregon realitetin e hidhur

356

“Dy foto në një” që tregojnë realitetin e hidhur të Shqipërisë. Qeveria arreston mbi 60 persona sepse protesojnë kundër Ramës, kundër sistemit dhe nuk ka arrestuar asnjë person nga super grabitja në Aeroportin e Rinasit pak ditë më parë të 10 milionë eurove.