Presidenti Meta: Mbrojtja e Integritetit të Gjykatës Kushtetuese, DETYRË MBI DETYRAT!(Video)

261

Presidenti Ilir Meta publikoi një spot informues lidhur me shkeljet e rënda ligjore të kryetari të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvroani. Materiali informues, për t’u bërë më të lehtë informimin ndërkombëtarëve është përgatitur dhe në anglisht.

Postimi i plotë i Presidentit Ilir Meta:

Të dashur miq,
Me kërkesën tuaj po e publikoj dhe në anglisht spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.
Mbrojtja e Integritetit të Gjykatës Kushtetuese, DETYRË MBI DETYRAT!

How Ardian Dvorani was used to apprehend the Constitutional Court?