Elona Guri ‘shpërthen’ ndaj Ramës dhe Bushatit: Kujtoj se mielli ishte kokain…

246
Pas tensioneve në Parlament dhe hedhjes së miellit të bardhë në drejtim të Kryeministrit, Kryeparlamentarit dhe ministrit Bushati reagon antaria e kryesise së LSI-së Elona Guri.
Ja statusi i saj ne facebook: