20 mijë ndjekës në Instagram, 2 vjeçari Ralfi bëhet me super makinë

226

Para disa kohësh, një nënë u qortua pasi deklaroi në një shfaqje televizive se kishte marrë rreth 12 mijë euro gjëra falas nga kompani të ndryshme, për shkak se djali i saj ishte një nga “influencuesit” më të vegjël të “Instagram”-it, shkruan Panorama.

Por së fundmi ajo ka zbuluar se djali i saj 2-vjeçar, Ralfi, ka arritur që t’i bëjë asaj dhuratë një “Porsche”.

Para disa kohësh, një nënë u qortua pasi deklaroi në një shfaqje televizive se kishte marrë rreth 12 mijë euro gjëra falas nga kompani të ndryshme, për shkak se djali i saj ishte një nga “influencuesit” më të vegjël të “Instagram”-it, shkruan Panorama.

Por së fundmi ajo ka zbuluar se djali i saj 2-vjeçar, Ralfi, ka arritur që t’i bëjë asaj dhuratë një “Porsche”.

Siç ka treguar e ëma e dyvjeçarit, bashkëpunimi më i fundit ka bërë që Ralfi të marrë një makinë “Porsche”.

Ndërkohë djali dhe familja e tij bëjnë foto për veshje, lodra, dhe makinën me të cilën lëvizin.