Vajza bëni kujdes! Ja cilët janë 3 meshkujt më të dëmshëm të zodiakut…

131

Të qënurit i dëmshëm është një cilësi që jo çdokush mund ta toleroj. Sidomos në ato situata kur femra është e qetë dhe paqësore, por partneri është kokëfortë dhe një njeri që të lëndon me fjalët dhe sjelljet e tij. Femrat e zgjuara dinë se si të veprojnë me meshkuj të tillë, por nuk është aq e thjeshtë sa mund të duket. Nëse keni në krahët tuaj një prej këtyre shenjave të horoskopit, duhet të parapërgatiteni për atë që ju pret dhe nëse ndiheni vërtetë gati për një të ardhme të tillë. Ja rradhitja mbrapsht e shenjave më të rrezikshme të horoskopit.

  1. Binjakët

Binjakët janë ekspertë të gënjeshtrave, prandaj mos i besoni çdo fjale që ata ju thonë. Nga ta dini nëse po thotë të vërtetën, apo po gënjen? Nuk ke nga ta dish, sepse këta meshkuj gënjejnë në mënyrë profesionale dhe nuk u lënë shteg për të dyshuar.

Binjakët flirtojnë me femra të tjera që nuk i njohin dhe këtë talent fillojnë ta shfaqin zakonisht pas disa viteve martesë. Ana e mirë është se nuk mërzitesh kurrë nga një partner i tillë. Sot janë një njeri, nesër janë dikush tjetër. Jo çdo femër di si të manaxhojë një mashkull të tillë.

  1. Dashi

Ata janë kokëfortë dhe kjo tregon gjithcka rreth tyre! Nëse vendosni të ndani jetën me një dash mos u ankoni për këtë gjë, duhet të mendoni që tani nëse i keni mjaftueshëm të fortë nervat për një njeri të tillë. Përfaqësuesit e kësaj shpenjë shpesh janë egoist në nëj mënyrë të dëmshme.

Atyre u pëlqen të debatojnë edhe kur e dinë se e kanë gabim. Nuk duhet të arroni edhe shpërthimet agresive. Dashi mund të shpërthejë një skandal nga diçka krej e parëndësishme dhe juve ju duhet të gjeni mënyrën e duhur për ta qetësuar atë. Por dashi është një shenjë e shpejtë, pranaj nëse dëshironi një xhiro në ekstremitetet e emocioneve kjo është shenja e duhur.

  1. Akrepi

Këta meshkuj përfshihen shpejtë tek e keqja, acarohen shpejtë, pastaj kalojnë në gjendje stupori. Tregojnë zotësitë e tyre aty ku nuk e kanë vendin, i prishin nervat njerëzve që i rrethojnë kur ata mund të kenë qenë duke u argëtuar.

Gjejnë faj kudo dhe janë shumë xheloz. Nëse një akrep ju bën një dhuratë dhe në këmbim nuk merr një mirënjohje të madhe, bëhuni gati për sherr!

Siç mund ta kuptoni me këta meshkuj duhet të tregoni ekstremisht të kujdesshëm! Për çdo shenjë horoskopi ka edhe një partenere perfekte zodiake e cila është e aftë tu bëjë atyre ballë, madje edhe të influencoj pozitivisht tek ata.