Pse duhet të vendosni një gazetë në fund të koshit të mbeturinave

363

Një gazetë në fund të koshit të mbeturinave. Arsyeja do ju suprizojë…!

Për të gjithë ju që mbani një kosh mbeturinash brenda shtëpisë suaj, është shumë e rëndësishme ta vini në zbatim këtë truk.

Vendosni një gazetë në qesen tuaj të mbeturinave (në fund). Ajo do të thithë të gjitha lëngët dhe mbeturinat si rrjedhojë do të mbeten të thata. Era e keqe nuk do të ekzistojë më.

Ndani me ne përshtypjet tuaja pasi ta keni vënë në zbatim.

Nuk është edhe aq e vështirë apo jo?