Duket se fotografi i njohur Brad Streets, ka qenë në vendin dhe kohën e duhur.

31 vjeçari i talentuar, kapi në objektiv momentin kur krokodili ha një nga të vegjlit e vet pa e menduar dy herë.

Fotot u kapën në një park në Needville, Teksas dhe bënë xhiron e botës.