Trondit modelja sexy: Ndihem e shëndoshë dhe e shëmtuar

165
Një deklaratë shokuese ka ardhur nga modelja Charlotte McKinney, e cila është shprehur se ndjehet e shëmtuar dhe e shëndoshë.
Ndonëse ajo konsiderohet si një nga modelet më në formë dhe linja trupore të mrekullueshme ajo ka shprehur pasiguritë e saj në lidhje me format e saj.
“E di që jam fatlume për jetën që bëj, por më duhet të punoj shumë për të mposhtur pasiguritë që kam”,-ka theksuar modelja.