Tamponat me marijuanë tani do i shpëtojnë femrat nga dhimbjet

222
Lajme të mira, për ju femra!
Një kompani e quajtur Fiora, kohët e fundit krijoi “cannabis vaginal suppositories”, si një mënyrë për t’i ndihmuar femrat të mos ndjejnë më dhimbje nga menstruacionet. Këto tampona me kanabis ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve, lëshojnë kimikate në tru që sjellin lumturi, relakson muskujt dhe nervat. Shumë femra,  që i kanë provuar janë shprehur shumë të kënaqura, pasi nuk e kanë ndjerë tmerrin e dhimbjeve gjatë ciklit të tyre.
Për t’i blerë ato, duhet të dorëzoni një aplikim së bashku me letrën e rekomandimit të mjekut.