Samsung/ Çfarë po e shkakton shpërthimin e celularëve Note 7

255

Inxhinierët e Samsung nuk janë në gjendje që të kuptojnë
saktësisht se çfarë po e shkakton shpërthimin e celularëve Note 7.

Pas rastit të parë në gusht, qindra punonjës të Samsung u
obliguan që ta gjenin shpejt problemin – dhe kompania fillimisht kishte
fajësuar bateritë e një nga furnizuesit e saj.

Pasi njoftoi se do të tërheq pajisjet Note 7 në shtator,
kompania vendosi që të vazhdonte shitjen e Note 7 me bateri të një furnizuesi
tjetër.

Megjithatë, edhe këto pajisje javën e kaluar filluan të
shpërthejnë.Gazeta Telegraf/