Angelina Jolie me fëmijët në premierën e Kung Fu Panda 3

316
Angelina Jolie është fotografuar me 5 nga fëmijët e saj në premierën e filmit të saj të animuar, Kungf Fu Panda 3.
40 vjeçarja duket se e ka shijuar ditën e shtunë në Hollywood me Pax 12 vjeç, Zahara 11 vjeç, Shiloh 9 vjeç dhe binjakët e saj 7 vjeç Vivienne dhe Knox Jolie-Pitt.
Aktorja, e buzëqeshur i shoqëronte ata për në tapetin e kuq të të Hollywood.
Ndërkohë bashkëshorti i saj Brad Pitt dhe djali më i madh , 14 vjeçari Maddox nuk ishin të pranishëm në event.