Tiranë, vijojnë arrestimet për ndërtimet pa leje, zbulohen 20 objekte vetëm sot

317
Policia e Tiranës po vijon arrestimet për ndërtimet e paligjshme në Tiranë: 4 persona janë arrestuar, 2 janë shpllaur në kërkim dhe për 17 të tjerë kanë nisur procedimet penale. 20 objekte janë evidentuar vetëm sot.

Arrestohen për ndërtim të paligjshëm:
P.H., 47 vjeç, sepse në banesë po ndertonte një kat shtesë
Q. K., 44 vjeç, sepse në banesë po ndërtonte një objekt.
N. Gj., 48 vjeçe, sepse në banesë është konstatuar duke kryer punime ndërtimi.
V. M., 57 vjeç, sepse tek sheshi i pallateve në një hapsirë publike, po kryenin punime ndërtimi.

Procedohen për ndërtim të paligjshmë: D. L., 61 vjeç, A. B., 60 vjeç, N. R., 61 vjeç, S. Sh., 36 vjeç, V. Gj., 28 vjeç, F. D., 51 vjeçe, V. Ç., 46 vjeçe, E. J., 37 vjeç, F. M., 51 vjeçe, I. Rr., 71 vjeç, A. Ç., 34 vjeç, I. K., 52 vjeç, H. D., 57 vjeç, M. M., 69 vjeç, L. V., 32 vjeç, F. B., 23 vjeç dhe D. D., 19 vjeç.

Gjithashtu po punohet për shoqërimin e shtetasve: – O. M., 30 vjeç, sepse në garazhin e tij, ka kryer punime ndërtimi dhe E. H., 61 vjeç, sepse në ë lokalin e tij, ka kryer punime ndërtimi.