Skandali, PD: 50 mijë rrënjë kanabis 2 km larg Rinasit

98
PD-ja ka denoncuar sot me foto dhe me video, 6 ha me kanabis që lulëzon fare afër pistës së Rinasit, në Larushk. Denoncimin e ka bërë deputeti demokrat Enkelejd Alibeaj para medias: “Këtu të paktën janë 50 mijë rrënjë kanabis mbjellë nga krahu i djathtë i kryebashkiakut të bashkisë Krujë. Dhe ja fotot. Kjo dëshmon operacionet selektive të qeverisë kundër kanabisit.”