Elbasan/ Aksident pranë një club, disa vajza të plagosura dërgohen me urgjencë në spital

238

Aksident pranë një club nate në Elbasan.

Sipas raportimeve nga përplasja e dy makinave disa vajza kanë mbetur të plagosura.Të dëmturat janë dërguar me urgjencë në spital, ndërsa përdorimi alkoolit mendohet të jetë shkaku.

Raportohet për 3 vajza të plagosura, por nuk ka ende një konfirmin as nga policia dhe as nga spitali i Elbasanit.