Dënohet me dy vite burg, ish-kreu i Prokurorisë Pukë, Pëllumb Prençi

Ish-kreu i Prokurorisë Pukë Pëllumb Prençi është dënuar me 2 vjet burg për korrupsion pasiv. Vendimi është dhënë sot nga Gjykata e Shkodrës.

Gjykata pranoi kërkesën e prokurorisë për dënimin e Preçit duke dhënë një dënim prej 24 muaj burg.

Preçi i akuzuar për korrupsion pasiv të gjyqtarëve dhe prokurorëve.