Antike Myrtaj: Bilal Xhaferri është gjak i Hasan Tahsinit, ishte nacionalist edhe pse i pushkatuan babanë

268
Në Shqipëri duhej të thoshe, se dielli lind aty ku perëndon, nëse mendoje ndryshe, përveç cilësimit “armik i popullit” nuk përjashtoheshe nga dënimi kapital apo vite të gjata burgu-skëterrë të asaj Shqipërie, për bijtë që e deshën më shumë. Po çudia, përveçse ndodh ka edhe veti të ecjes në marrëzinë e saj. E them këtë si motra e Bilal Xhaferrit, se ata që realizuan këtë skenar gjakësor, antikombëtarë e çnjerëzorë ndaj nacionalizmit shqiptarë, sot kërkojnë çmime “NOBEL” dhe dekorime me dedikime për kontribute në shërbim të kombit. Po si mund të kërkojnë këta xhelatë dekorime në emër të kombit, kur vranë kombin me pushkatimin dhe zhdukjen e gjithë nacionalistëve, që nuk lanë energji pa derdhur në shërbim të Shqipërisë?!
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf