Zgjedhjet në Arabinë Saudite, për herë të parë votojnë edhe gratë

100
Të shtunën më 12 dhjetor, njerëzit në Arabinë Saudite do të shkojnë për të votuar. Kjo është një ngjarje e rrallë, pasi në këtë shtet për herë të parë femrat do të votojnë dhe do të qëndrojnë edhe në zyra.
Mediat raportojnë se votimi për zgjedhjet lokale do të zhvillohet në të gjithë Arabinë Saudite, por sipas tyre votimi i grave është diçka e veçantë dhe rrallë.
Për herë të parë edhe femrat arabe do të japin kontributin dhe mendimin e tyre për të ardhmen e vendit.