U shkarkua nga puna për një çokollatë

154
Mund t’ju duket e pabesueshme, por është e vërtetë.
Ngjarja ka ndodhur në Gjermani, ku një 64-vjeçare u shkarkuar nga puna pasi i mori koleges së saj çokollatën që kushtonte 2 euro e gjysmë.
Edhe pse kishte 30 vjet që punonte në një qendër për kujdesjen e fëmijëve me aftësi të kufizuara, ajo nuk e kishte menduar se do të shkarkohej vetëm sepse i hëngri çokollatën koleges. Megjithatë, 64-vjeçarja bëri një marrëveshje me eprorin dhe u rikthye në detyrë.
Por, përsëri thotë se nuk bëri asnjë gabim që të shkarkohej në atë mënyrë.