Turqi, Presidenti Erdogan: I vetmi shqetësim është islami

125
Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan thotë se i vetmi shqetësim i tij është islami. “Ne kemi vetëm një shqetësim. Islami, Islami dhe Islami. Është e pamundur të lejojmë hijen e zezë në Islam. Islami është dëmtuar nga ajo që po bëhet aktualisht. Ne të gjithë duhet të tregojmë vullnet për të mohuar kategorikisht terrorizmin”, tha Erdogan. Erdoğan gjithashtu tha se është arritur në pikën kur sektarizmi po bëhet problemi primar në islam.