Ndërron jetë krijuesi i “Tom&Jerry” dhe Borëbardhës

178
Bob Givens, animatori i cili dizenjoi disa nga personazhet vizatimorë më të dashur për fëmijët, ndërroi jetë në moshën 99-vjeçare.
Vajza e tij lajmëroi se i ati ndërroi jetë me 14 dhjetor në Burbank të Kalifornisë.
Bob Givens filloi të punonte në studiot e Walt Disney-t sapo mbaroi gjimnazin në vitin 1937. Gjatë kohës së tij në Disney, Givens ndihmoi në krijimin e personazhe të njohur si Borëbardha, Braccio di Ferro, Tom & Jerry, Bugs Bunny etj.

47906CC800000578-5210751-image-m-11_1514156329657-400x275.jpg

4790684800000578-5210751-image-a-13_1514156348807-466x350.jpg