Murgeshat e armatosura tentojnë të vjedhin bankën në SHBA

155
Dy gra të veshura si murgesha dhe të armatosura u përpoqën të vjedhin një banke në Pensilvani. Gratë janë kapur nga kamerat e sigurisë së bankës teksa lëvizin në ambientet e bankës ndërsa në duar mbajnë pistoleta. FBI dhe policët lokal kanë janë vënë në kërkim të dy grave që tentuan të grabisnin paratë ditën e martën në Tannersville të Pensilvanisë.