FOTO/ “Shoqe të ngrushta” Rita Ora dhe Bebe Rexha puthje në buzë

253
Rita Ora dhe Bebe Rexha njihen për miqësinë e tyre. Por, kohëve të fundit raportet e dy yjeve shqiptare të muzikës botërore, janë bërë edhe më të mira se ç’kanë qenë, duke u shndërruar në shoqe më të mira.

Kjo konfirmohet edhe nga dalja e fundit publike e dy këngëtareve, ku Bebe ka postuar një foto në Instagram me mbishkrimin: “Shoqe të ngushta”.

Më shumë se sa mbishkrimi vëmendjen e tërheqë puthja në buzë e dy këngëtarereve, veprim shumë i komentuar.
Raporti i tyre miqësor megjithatë pritet që të reflektohet edhe në muzikë, ku një bashkëpunim mes dy superfemrave të muzikës pop mund të kulmojë me hit që mund të ketë sukses në gjithë botën.