Dubai, qiejgërvishtëset që shfaqet nga retë, video spektakolare e xhiruar nga fotografi

211
Kjo është video e xhiruar nga Zohaib Anjum, një fotograf 29 vjeçar, i cili është ngjitur në majë të gratacelës më të lartë të Dubait dhe në 264 metra ka filmuar këto pamje emocionante të ndërtesave që shfaqen nga retë.
Shikoni videon mbresëlënëse më poshtë.