Divorcon gruan sepse lahej një herë në vit

233
Një burrë nga Tajvani ka dërguar kërkesën për divorc në gjykatë, pasi u ankua për torturë psikologjike.
Ai është ankuar se gruaja e tij është larë vetëm një herë në vit, dhe herë pas here ka larë flokët dhe dhëmbët
Në gjykatë ai ka theksuar se para martesës gruaja ishte më e pastër, por me pas situata u përkeqësua. Së pari kishte filluar të lahej një herë në muaj, ndërsa pas një herë në vit.
Ai pretendoi se për shkak të zakoneve të gruas, ai kishte filluar të mbyllej seksualisht dhe se nuk kishin fëmijë në martesën që zgjati gati 10 vite.
Megjithatë, gruaja e tij ka theksuar se gjendja e saj është rënduar nga depresioni, ndërsa ka shtuar se burri i saj ka kërkuar divorc në kohën kur ajo gjeti punë dhe vendosi të dilte nga shtëpia.