Beyonce është një nënë shumë e përkushtuar

199
“Ajo është një nënë shumë e përkushtuar”
Beyonce “gjithmonë është në gatishmëri” për t’u përkujdesur për dy binjakët e saj dhe duket se në këtë rast ka edhe një ndihmëse.
Është vajza e saj Blue Ivy e cila sipas disa burimeve është duke i ndihmuar nënës së saj shumë.
Pa dyshim që Beyonce është e zënë shumë edhe me karrierën e saj por binjakët Sir dhe Rumi që kanë vetëm shtatë muaj kërkojnë angazhim më të madh.
Në këtë mes ndihmë jep edhe burri i saj, reperi Jay Z.
“Beyonce është duke kaluar shumicën e kohës më binjakët e saj dhe është një nënë shumë e përkushtuar”, ka thënë një burim i afërt me familjen e saj për US Weekly.