6 makinat më të shtrenjta të vitit 2017

210
Gjatë viteve të fundit janë prodhuar shumë makina elegante, të bukura dhe shumë të shpejta, por disa prej tyre janë vërtet edhe shumë të shtrenjta.
Për shumë njerëz nuk është problem çmimi i makines, por pamja dhe specifikat e saj.
Më poshtë mund te shihni dhjetë makinat më të shtrenjta të vitit 2017, të cilat janë përzgjedhur nga revista e famshme ‘Forbes’.

Mazzanti Evantra Millecavalli – 1,200,000 $

Ferrari LaFerrari Aptera – 1,400,000 $

Apollo Arrow – 1,100,000 $

Arash AF10 Hybrid – 1,500,000 $

Zenvo TS1 – 1,800,000 $

Koenigsegg Regera – 1,900,000 $