Tërmetet gjatë natës tronditin Bulqizën dhe Burrelin

207

Tërmetet nuk tundin vetëm Italianë. Gjatë natës dy të tillë kanë rënë edhe në Shqipëri.

Sipas të dhënave të publikuara në Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, lëkundja e parë është ndjerë në veri të Bulqizës, me maghnitudë 2.7 ballë, rreth orës 00:59.

Ndërkohë, lëkundja e dytë është ndjerë në Burrël, me maghnidutën 2.1 ballë. Sakaq, nuk raportohet për
dëme materiale në këto zona.

Ndërkohë, tërmeti që goditi Italinë qendrore mëngjesin e sotëm, me maghnitudë 6.5 ballë është ndjerë edhe në Vlorë.