Rruga e lumit – Vlorë, nis projekti 2 mld lekë i fondit kuvajtian

637
Rruga e lumit të Vlorës drejt rikonstruksionit total. Bëhet fjalë për një nga investimet me të rëndësishme te zonës, që përfshin më shumë se 37 fshatra dhe rreth 50 mijë banorë.

Financimi 2 miliardë lekë të reja realizohet nga fondi kuvajtian dhe qeveria shqiptare, dhe përfshin ndërtimin e rrugës me gjatësi 24 km.

Për banoret cilësohet një investim qe do t’i japë jetë një zonë të lënë në harresë prej dy dekadash.

Banor: Ne e bënim 40 minuta këtë rrugë, tani me rregullimin duhen 5 minuta. 

Punimet qe kane startuar ne muajin shkurt sipas parashikimit nëse respektohet afati 24 muaj, pritet të përfundojnë pas dy vitesh.