Një fëmijë është zhdukur që prej ditës së djeshme nga banesa e tij në Tiranë.

Denoncimin e zhdukjes së 13-vjeçarit e ka bërë nëna e tij,

Policia bën të ditur se po punohet për gjetjen e tij

Komisariati i Policisë Nr. 4

Më datë 27. 09. 2018, shtetësia S. M., vjeçe 28, banuese në Tufinë, me arsim 5 klasë, kallëzon se i është larguar nga banesa dhe nuk është kthyer djali i saj, me iniciale S. M., vjeç 13. Punohet për gjetjen e tij. Materialet do ti kalojnë Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për hetime të mëtejshme.