Policia plan masash për mbarëvajtjen e zgjedhjeve, 6699 efektivë të angazhuar

131
699 punonjës policie do të jenë të angazhuar të mbarëvajtje e proçesit të zgjedhjeve.
Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Altin Qato, teksa prezantoi planin e masave të marra, bëri me dije se duke filluar nga ora 18:00 e ditës së nesërme dhe deri në 07:00 të 21 qershorit policia do të marrë në ruajtje Qendrat e Votimit.
Ndërsa Qëndrat e Numërimit të Votave do të merren në ruiajtje në nga ora 18:00 e 21 qershorit deri në përfundim.
Policia do të shoqërojë gjithashtu kutitë e votimit nga QV-të drejt vendeve të votimit.