Paraplegjikët protestojnë para shoqatës së Invalidëve: Po abuzohet me fondet

32
hjetëra persona me aftësi të kufizuara kanë protestuar para godinës së shoqatës së Invalidëve të Shqipërisë nw Tiranë, pasi pretendojnë se kjo shoqatë ka abuzuar me fondet që adresohen për këtë shtresë në nevojë.
Policia po negocion me protestuesit, ndërsa nga kjo përfaqësi është marrë kontakt edhe me zv.ministren Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Bardhylka Konspiri për të zgjidhur situatën.