Mungon avokati, shtyhet për në 6 prill seanca për Majlinda Andrean

198
Gjykata e Lartë ka shtyrë për në 6 prill seancën për gjyqtaren Majlinda Andrea. Shkak për shtyrjen e seancës është bërë mungesa e një avkati.

Ndërkohë pritej që prokuroria sot të lexonte konkluzionet.

Gjyqtarja e Gjykatës së Lartë u vu nën akuzë pas një hetimit të nisur nga prokuroria e krimeve të rënda, ku gjyqtarja akuzohet se do te merrte 50 mije euro për të dhënë një vendim në favor të Ilia Çabirit dhe Eleni Linos.