Gruaja e dehur shqiptare rreh karabinerët italianë

216

Policia italiane ka ndaluar një grua shqiptare në gjendje të dehur.Por si të mos mjaftonte ky fakt, gruaja për tu liruar nga karabinierët i kanë marrë atë me shkelma dhe grushta.Kjo pasi policët kërkonin ta hipnin në ambulancë.Ndërkohë që në fund nuk është mjaftuar vetëm me shkelmat dhe grushtat, por edhe ka kafshuar një nga karabinierët.Për këtë arsye policia e ka arrestuar për rezistencë, dhunë dhe keqtrajtim të zyrtarit publik.Gruaja shqiptare e moshës 39 vjeç, u ndalua në zonën e Lottos.