Bujar Leskaj takon zyrtaren amerikane: Forcim të marrëdhënieve

132
Gjatë vizitës së saj dy ditore ne Shqipëri, kreu i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj priti në një takim Drejtoreshën e Qendrës së Ekselencës në Auditim, pranë Zyrës së Auditimit të Qeverisë së SHBA-së, Janet St.Laurent.
Dy zyrtarët diskutuan për forcim të marrëdhënieve mes institucionit shqiptar dhe atij amerikan.

Bujar Leskaj tha se ekspertiza amerikane në auditim ka rendësi parësore për KLSH-në.