Sigal

Klubi i Juventusit ka preantuar sot edhe fanellat e treta që do të përdorë klubi. Në këtë fanellë ka një risi në materialin e përdorur. Ato janë të formuara nga ricikli i plasitikës së oqeanit.

Krijuesja e Adidas, Françeska Venturini tha se kjo është një “eko-inovacion dhe jetëgjatësia është në zemrën e saj”.Kjo është një fushat e nisur nga kompania Adidas dhe që ka gjetur mbështetje nga klube si Bajern ,Real dhe Mançester Junajtid.