Hidhet shorti i superiores, ja kalendari i plotë

467
Federata Shqiptare e Futbollit ka zbardhur kalendarin e ndeshjeve të Kategorisë Superiore, që do të nisë në datën 7 shtator. Elita e futbollit shqiptar në vendin tonë, ka katër faza dhe përfundon në muajin maj.
JAVA 1 – 7 shtator 2016
Korabi – Laçi
Skënderbeu – Flamurtari
Partizani – Luftëtari
Vllaznia – Kukësi
Teuta – Tirana
JAVA 2
Laçi – Tirana
Kukësi – Teuta
Partizani – Vllaznia
Flamurtari – Luftëtari
Korabi – Skënderbeu
JAVA 3
Skënderbeu – Laçi
Korabi – Luftëtari
Vllaznia – Flamurtari
Teuta – Partizani
Tirana – Kukësi
JAVA 4
Laçi – Kukësi
Partizani – Tirana
Flamurtari – Teuta
Korabi – Vllaznia
Skënderbeu – Luftëtari
JAVA 5
Luftëtari – Laçi
Vllaznia – Skënderbeu
Teuta – Korabi
Tirana – Flamurtari
Kukësi – Partizani
JAVA 6
Laçi – Partizani
Flamurtari – Kukësi
Korabi – Tirana
Skënderbeu – Teuta
Luftëtari – Vllaznia
JAVA 7
Vllaznia – Laçi
Teuta – Luftëtari
Tirana – Skënderbeu
Kukësi – Korabi
Partizani – Flamurtari
JAVA 8
Laçi – Flamurtari
Korabi – Partizani
Skënderbeu – Kukësi
Luftëtari – Tirana
Vllaznia – Teuta
JAVA 9
Teuta – Laçi
Tirana- Vllaznia
Kukësi – Luftëtari
Partizani – Skënderbeu
Flamurtari – Korabi
Sigal