FIFA gjobit rëndë FSHF me 50 mijë franga zvicerane për ndeshjet me Maqedoninë dhe Lihtenshtejnin

175

FIFA ka
gjobitur rëndë Federatën Shqiptare të Futbollit me 50 mijë franga Zvicerane.

Mësohet se FIFA ka gjobitur FSHF-në
për ndeshjet me Maqedoninë dhe Lihtenshtejnin, pasi tifozët shqiptarë hodhën
sende në fushë dhe u përleshën me tifozët miq.

Po ashtu, gjoba është edhe për
faktin se tifozët përdoren kore politike dhe mjete piroteknike.