Barcelona konfirmon largimin, ja superfitimet e Nejmarit

514
Lajme kontradiktore erdhën dje, sa i përket lëvizjes së brazilianit Nejmar nga Barcelona te PSG-ja në Francë. Ndërsa mendohej se dje ai do të merrte rrugën për në Paris, për të qenë prezent në zyrtarizim, nga La Liga bëhet bllokimi i kësaj transferte, pasi ajo refuzon pagesën e 222 milionë eurove nga PSG. Por në mbrëmje vonë, i konfirmua nga Barcelona se PSG-ja, e ka bërë pagesën, dhe është UEFA ajo që duhet ta bëjë këtë kalim. Më pas, mediat evropiane shkruanin se çfarë mund të bëhej më shumë me paratë që PSG-ja bleu Neimarin. “PSG-ja mund të blinte tre lojtarët më të shtrenjtë gjatë këtij afati kalimtar veror, ose mund të blinte tre lojtarët më të shtrenjtë gjatë këtij afati kalimtar veror. Ja si do të vinin fitimet e tij në mënyrë të specifikuar: Në 1 sekondë: 0.94 cent; Në 1 minutë: 56.85 euro; Në 1 orë: 3413 euro; Në 1 ditë: 81.940 euro; Në 1 javë: 573.570 euro; Në 1 muaj: 2.490,000 euro; Në 1 vit: 29.830.000 euro.
Sigal