45 minuta vendosin gjithçka / Kukësi-Teuta spektakël e përmbysje në Elbasan

156
Sigal

Teuta ka marrë tre pikë dhe kreun e tabelës së klasifikimit pas një ndeshje dramatike ndaj Kukësit në “Elbasan Arena”.

Në pjesën e dytë, përveç dy kartonëve të kuq, nga njërën për secilën skuadër nuk pati asnjë ndryshim rezultati.

Me këtë rezultat, Teuta mban kreu së bashku me Tiranën me nga 8 pikë, ndërsa Kukësi mbetet me 7 pikë.