Specialisti Fadil Kepi: Kontributet e emigrantëve, ndërprerja e funksioneve diplomatike, pensioni i plotë, profesionet në metalurgji etj

559
Sigal

Procedura dhe dokumentet e nevojshme për sigurimet vullnetare, kategoritë e profesioneve me vështirësi pune

Pensioni për nënat me shumë fëmijë. Kushtet dhe procedura për pension të plotë dhe të pjesshëm. Procedura e pagesave të kontributeve për emigrantët. Studimet e larta si vjetërsi pune

Studimet e larta si vjetërsi pune

Pyetje

Lexuesi i gazetës Telegraf zoti Agim Vladi nga Tirana shkruan: Brenda dhjetorit të këtij viti plotësoj moshën 65 vjeç. Kam mbaruar shkollën e lartë ditën, por para se të filloja studimet kam qenë në marrëdhënie pune nga 01.08.1972-31.08.1973…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)