Ngjarja e madhe & “Epoka e Ujorit” / Çfarë pritet për njerëzimin pas 21 dhjetor 2020 ?

778
Sigal

Njerëzit kanë folur (dhe kanë kënduar) për agimin e Epokës së Ujorit prej dekadash, dhe shumë astrologë besojnë se momenti monumental i “bashkimit të madh” më 21 dhjetor 2020 është ngjarja kozmike që zyrtarisht e paralajmëron atë. Në këtë datë, dy planetët më të mëdhenj në sistemin diellor, Jupiteri dhe Saturni (të cilët njihen respektivisht si planetët më të mëdhenj) do të rreshtohen në shenjën e Ujorit për herë të parë pas gati 400 vitesh. Të dy Jupiteri dhe Saturni përfaqësojnë çështje shoqërore në jetën tonë dhe kanë të bëjnë me autoritetin dhe udhëheqjen, dhe ato formojnë vetëm një aspekt bashkimi çdo dy dekada – kështu që kur e bëjnë, është një punë e madhe, prandaj njihet si një bashkim i madh. Kjo është ngjarja kozmike e spikatur e gjysmës së fundit të vitit 2020 dhe do të katalizojë disa ndërrime serioze.

“Në dhjetor të vitit 2020, ne jemi në fillim të një epoke të re, [pasi] Saturni dhe Jupiteri do të rreshtohen në shenjën e Ujorit”, thotë astrologu Aaya Samadhi Bustle. “Ky rreshtim është kaq domethënës, sepse do të thotë që ne do të vazhdojmë t’i kemi këto dy planete të bashkuar në një shenjë ajri (Ujori) deri në vitin 2059.” Ky rreshtim është në kontrast me steliumin intensiv të Bricjapit që ndodhi në janar (dhe filloi rritjen e pandemisë globale), gjatë së cilës Jupiteri, Saturni dhe disa pika të tjera të rëndësishme dhe planetë ishin grumbulluar së bashku në Bricjapin e orientuar drejt rregullave.

Lexo edhe : Ngjarja e madhe e 21 Dhjetor 2020 / A do të ketë ndikim në jetët tona ?

Por energjia që këta planetë do të shprehin përmes një shenje ajri si Ujori ndryshon shumë nga ndjenja tradicionale dhe autoritare që ata sollën tek Bricjapi, e cila është shenja në të cilën ata banuan gjatë fillimit të vitit. “Shenjat e ajrit përfaqësojnë intelektin dhe idetë, dhe Ujori është shenja e inovacionit, teknologjisë dhe revolucionit,” thotë Samadhi. Ndërsa kjo shtrirje pa dyshim do të jetë intensive, përqendrimi i Ujorit në mirëqenien kolektive, mendimin logjik dhe rritjen inovative ndihet si një frymë e ajrit të pastër – dhe kjo mund të japë disa drita shprese për të ardhmen.

“Ky bashkim i shkëlqyeshëm do të ndezë fillimin e shumë përparimeve të reja në teknologji, mjekësi dhe ide – dhe ne gjithashtu do të shohim një qendër të vëmendjes në çështje më humanitare, pasi Ujori është shenja e humanizmit”, thotë Samadhi. “Nëse mendonit se çështjet humanitare dolën në pah në vitin 2020, mund të prisni shumë më tepër pas rreshtimit të Saturnit dhe Jupiterit në Ujor këtë dhjetor.”

Lexo edhe : Ngjarja e madhe e 21 Dhjetor 2020 / A do të ketë ndikim në jetët tona ?