COVID-19 s’ndal ritet fetare

662
Sigal

Pavarësisht situatës së Covid19, besimtarët ortodoks kanë vijuar me ritualet e tyre fetare në vigjilie të pashkëve ortodokse. COVID-19 nuk ka mundur të shuaj besimin e njerwzve tek Zoti  Kështu në rradhë për një dhe të pajisur me masa mbrojtëse besimtarët ortodoks kanë mbushur oborrin e Katedrales Ortodokse në Tiranë ku janë vendosur dy stenda e ku tregtohen ingredientët për përgatitjen e vezëve simbolike të kësaj feste.