Vincent Cassel baba në vitin 2019, pret një fëmijë nga gruaja e dytë Tina

228

Pritet të vijë ‘lejleku i foshnjave’ në vitin 2019 për Vincent Cassel dhe gruan e tij Tina Kunakey.

Modelja 21 vjeçare tregon barkun e shtatzanisë në profiling e saj në Instagram, ndërkohë që aktori 52 vjeçar poston një video në të cilën shihet duke puthur me ëmbëlsi barkun e gruas së re.

Lajmi vjen katër muaj pas dasmës së çiftit dhe një vit pas nisjes së historisë së tyre të dashurisë.

Aktori i famshëm francez ka dy vajza nga martesa e mëparshme me divën italiane Monica Belluçi.