Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish, nëse të duhet një ndryshim

160
Sigal

Flokët e kuq nuk janë dukur kurrë më seksi, sidomos tani që Megan Fox, Julia Fox, apo Chrissy Teigen kanë zgjedhur pikërisht nuancat e kësaj ngjyre. Të gjitha këto ndryshime na bëjnë të mendojmë se nuancat e së kuqes do të dominojnë pranverën dhe s’kemi ndonjë gjë kundër…

Më poshtë, të tregojmë disa nuanca që do të bëjnë namin:

Chrissy Teigen – Bakër me pak nuanca kanelle

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Megan Fox – Pak nuancë xhenxhefili

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Lana Del Rey – E kuqe e viteve ’90

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Sophie Turner – Çokollatë dhe qershi

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Anitta – Bakër

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Lacy Redway – Bakër

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Lala – E kuqe rubin

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Isamaya Ffrench – Xhenxhefil, por paksa më i pazakontë

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM

Cardi B – Paksa më vjeshtake

Vajzat e famshme sugjerojnë nuancat e së kuqes, që ta dish,

INSTAGRAM