Sigal

Dy vjet pas ndarjes së Angelina Jolie dhe Brad Pitt, aktorja amerikane dëshiron të ketë dhe një fëmijë tjetër. Angelina, e cila është nënë e 6 fëmijëve Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, Vivienne, 10 dhe Knox, 10 po mendon që të adoptojë edhe një fëmijë tjetër.

“Angelina gjithmonë ka dashur të ndihmojë refugjatët sirianë. Ajo me të vërtetë e dëshiron një gjë të tillë. Zemra e saj thyhet kur shikon fëmijë duke vuajtur”.