Një bukuri natyrale si Adrola

206

Ajo konsiderohet si një nga femrat më të bukura shqiptare.

Dhe Adrola Dushi po vazhdon ta ruaj këtë epitet duke u paraqitur çdo herë në formë dhe joshëse.

Në një fotografi që ka hedhur së fundi, ish-Missi erdhi atraktive me grim më të thekshuar dhe një rrjet të zezë mbi fytyrë.

Padyshim ajo mori shumë pëlqime dhe komente pozitive ndërsa dukej më e bukur se asnjëherë më parë.

Ndryshe, kujtojmë që Adrola është nënë e një djali dhe prej kohësh ka nisur karrierën e modelimit edhe në Amerikë.