Ngjashmëri e pabesueshme: Njihuni me sozinë e Meghan Markle

406

Në rrjet po qarkullojnë foto të një gruaje e cila ka një sozi të pabesueshme me të. Ajo quhet Akeisha Land dhe është 39 vjeç. Akeisha është nënë e dy fëmijëve dhe jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

39 vjeçarja ka treguar për “E!News” se njerëzit e kanë ngatërruar shpesh herë në rrugë me Meghanin dhe ajo e merr për kompliment pasi siç shprehet ajo: “Dukesha është e mrekullueshme!”