”Miss Universe”, Cindy Marina rendit Shqipërinë në Top 20

318

Në ”Miss Universe”, Shqipëria ka arritur një sukses. Në këtë event bukurie, Cindy Marina dhe ia arriti të hyjë në mesin e 20 femrave më të bukura. Nga Europa, Marina u bë pjesë e 5 më të bukurave që u bënë pjesë e TOP 20.

Marina u shfaq e veshur me veshjen e Mbretëreshë Teutës. “Të sfiloja në Miss Universe për herë të parë ishte një ndjenjë surreale që nuk do ta harroj kurrë”.

Zozibini Tunzi është vajza që u shpall ”Miss Universe 2019”. Ajo është 26-vjeçe, nga Afrika e Jugut dhe punon si aktiviste. Tunzi është veçanërisht e apasionuar pas luftës kundër dhunës me bazë gjinore. Bukuria është gjithashtu e rëndësishme për 26-vjeçaren, e cila beson se gratë duhet ta “duan veten ashtu siç janë”.