Kur këndon dukesh si dhi: Kështu i kishte thënë Shakirës mësuesja e shkollës fillore

375
Sigal

Shakira kur ishte e vogël ishte përjashtuar nga kori i shkollës nga mësuesja, e cila i tha se kur këndon dukesh si një dhi.

Edhe pse Shakira është mërzitur nga këto fjalë, ajo nuk e ka ndalur rrugën drejt ëndrrës së saj. Në një intervistë  ajo është shprehur se asnjëherë nuk duhet të heqësh dorë nga ëndrrat, pavarësisht pengesave që ka jeta.

“E rëndësishme është të mos heqësh dorë dhe të ndjekësh objektivat dhe ëndrrat e tua pavarsisht çdo gjëje”, ka thënë Shakira.

Shakira është një këngëtare, kërcimtare, kompozitore, afariste dhe filantropiste. Lindur dhe rritur në Barranquilla, ajo filloj të përformojë, demostrojë në shkollë Muzikën Latinoamerikane, muzikën arabishte dhe rock and roll.