Sigal

Uldouz Wallace është një modele, aktore dhe shkrimtare iraniane e cila prej vitesh jeton në Suedi.

Pasioni i saj më i madh pas shkrimit ështe ekspozimi i trupit bombastik nëpër foto.

Ajo mund të jetë iraniania më seksi që keni parë ndonjëherë!